Morsans kycklinggryta
Hej på er!
Bjuder på ett härligt recept som mamma lagade till middag. Suuuuupergott verkligen. Man får höfta lite efter smak...
oj, vad hände med bildkvalitén här?
1 burk kokosmjölk light
2 kycklingsfilér
1 liten påse bambuskott
1 lök
2 medelstora soppsvampar
1 skvätt ostronsås
Stek kycklingsfilerna i lite matolja. Rensa och strimla svamp och lök. Häll i allt i grytan. Smaka av med ostronsås. Låt puttra i 20 minuter. Servera med fullkornsris och tomatsallad. Bon apetit!
Min buddy Ida var här och hälsade på. Hon agerade jultomte med paket som innehöll äpplen, plommon och päron från den egna gården. Sen fick jag också lite plommonmarmelad - så gott. Vi avslutade kvällen med lite knäckemackor, bregott och plommonmarmelad. Känns lite engelskt på något vis och gott var det också :)
Kommentarer
Trackback